Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagt æblekage med kanel - 4 personer. - opskrifts nr. 1962

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g smør
    250 g sukker
    1 stang vanille
    4 æg
    150 g mel
    1 tsk bagepulver
    8 Ingrid Marie æbler, eller et andet æble
    50 g korender
    1 spsk kanel
    3 spsk perlesukker
    smør
    bagepapir
    strøsukker

Opskrift Info

Kategori : Piskede kager
Set : 2236 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør og sukker piskes hvidt med marven af vanillen. Æggene røres i lidt af gangen, og til sidst vendes mel og bagepulver i dejen.
Æblerne skrælles og deles i 8 både hver, som befries for kernehus.
Foer en flad bagebakke med smurt bagepapir og drys med sukker. Fordel dejen i bakken og læg æblebådene helt tæt over, så de dækker dejen og sidder godt "nede" i denne.
Fordel korenderne over æblerne og drys med perlesukker, blandet med stødt kanel.
Bag kagen i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 35 minutter, eller indtil dejen slipper en strikkepind uden, at der hænger rå dej på denne.

Servering:
Serveres lun med vanilleis eller flødeskum. Man kan også koge æbleskræller og kernehuse i vand i ca. ½ time, hvorefter lagen sigtes fra, og koges ind til ca. 1 dl. Herefter tilsættes 100 gr. sukker og saften koges blank. Lad æblesiruppen køle af og denne kan så hældes ved æblekagen.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagt æblekage med kanel - 4 personer.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971422

Hits dag: 1591

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget