Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Bagt cheesecake med creme fraiche - opskrifts nr. 196

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g søde kiks
    1 tsk mixed spice(kanel, allehånde, koriander, nellike)
    100 g smeltet smør
    500 g blødt flødeost
    160 g sukker
    1 tsk vanilieessens
    1 spsk citronsaft
    4 æg
    250 g creme fraiche 38%
    ½ tsl vanilieessens
    3 spsk citronsaft
    1 spsk sukker
    revet muskatnød

Opskrift Info

Kategori : Ostekage
Set : 3006 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smør en 20 cm springform let og læg bagepapir i bunden. Knus kiksene i foodpreocessor, kom dem i en skål og tilsæt krydderi og smør og rør indtil massen er fugtig. Fordel den over bunden og op ad siderne. Pres den godt fast, så den danner en jævn skal. Sæt den i køleskabet i 20 min. indtil den fast. Forvarm ovnen til 180°.

Til fyldet piskes flødeosten glat med elpisker. Tilsæt sukker og vanilie og citronsaft og pisk igen. Kom æggene i et ad gangen og pisk godt hver gang. Fordel blandingen over bunden og bag i ca. 45. min.

Til pynten blandes creme fraiche, vanilie, citronsaft og sukker i en skål og spredes ud over den varme cheesecake. Drys med muskatnød og sæt den i ovnen endnu 7 min. Sluk for ovnen og lad kagen køle for åben dør. Når den er kold sættes den i køleskab.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Bagt cheesecake med creme fraiche
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3973815

Hits dag: 837

Online: 6

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget