Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Jordbærkage med nøddemarengsbunde - opskrifts nr. 1958

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g nøddekerner
    3/4 tsk bagepulver
    4 æggehvider
    2 dl sukker
    6-8 dl piskefløde
    50 g mørk chokolade
    750 g jordbær

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 3526 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rist nødderne i en bradepande i ovnen ved 175° i ca. 5 min. Læg dem derefter i et viskestykke og gnid dem mod hinanden, så hinderne går af. Hak nødderne groft i en foodprocesser og bland dem med bagepulveret.
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret under fortsat piskning. Vend de hakkede nødder i æggehvidemassen og fordel marengsmassen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag nøddemarengsmassen i ovnen ved 150° i ca. 40 min. Del marengsbunden midt over på tværs, mens den stadig er lun. Vend bundene ud (pensl bagepapiret med koldt vand bagpå, så løsner de sig lettere).

Pisk 3 dl af piskefløden og fordel skummet på den ene bund. Fyld rigeligt op med jordbærdskiver og læg den anden bund over. Pisk resten af fløden og fordel et tyndt lag flødeskum på den øverste bund, sprøjt resten dekorativt på langs kagens kanter.

Snit hele jordbær i skiver, men ikke helt igennem, så bærrene stadig hænger sammen i toppen.

Fyld et kræmmerhus af bagepapir med smeltet chokolade og sprøjt figurer ud på et stykke bagepapir. lad dem stivne i køleskabet.

Pynt kagen med de snittede jordbær, der spredes som vifter, med chokoladefigurerne og små toppe af sprøjtet flødeskum.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Jordbærkage med nøddemarengsbunde
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893698

Hits dag: 2233

Online: 26

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget