Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Amaranter* – ca. 25 stk. - opskrifts nr. 1901

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g smør eller margarine
    1 1/4 dl sukker
    reven skal af 1 citron eller limefrugt
    2 æg
    1 tsk bagepulver
    5 dl hvedemel

    Pynt:
    1/2 dl sukker
    rød og / eller grøn frugtfarve

Opskrift Info

Kategori : Andet
Set : 1828 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Man kan tit fundere over, hvor kager får deres navne fra. Disse kagers navn stammer formodentlig fra "Amarantordenen", som dronning Kristina af Sverige indstiftede i midten af 1600-tallet.

1. Rør fedtstof og sukker blødt.
2. Tilsæt reven citron- eller limeskal samt æggene, ét ad gangen. Rør godt for hvert æg.
3. Bland mel og bagepulver og vend det i.
4. Form dejen til ensartede runde boller.
5. Farv sukkeret med frugtfarve. Farven skal være ret kraftig, for den bleges under bagningen.
6. Tril bollerne i sukkeret. Undgå at få sukker på den del af kagen, der skal vende ned mod
pladen.
7. Læg bollerne på en plade med bagepapir.
8. Bag dem midt i en 200°C varm ovn ca. 10 min. I varmluftsovn ved 175° C ca. 12 min.
9. Lad kagerne køle af på en rist.
10. Opbevar dem i en kagedåse. De er bedst nybagte, men de kan fryses. Holdbarhed ca. 3 mdr.

Tips:
I stedet for citronskal Kan du tilsætte 1 tsk. vanillesukker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Amaranter* – ca. 25 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895234

Hits dag: 1929

Online: 31

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget