Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fastelavnsboller med marcipan - opskrifts nr. 1889

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 375 g smør
    25 g sukker
    500 g hvedemel
    1,25 dl sødmælk
    2 æg
    50 g gær
    15 g kardemomme

    Marcipanmasse:
    125 g smør
    125 g sukker
    125 g marcipan

    Glasur:
    350 g flormelis
    20 g kakao
    1/2 dl varmt vand

    Pynt:
    Ristede hasselnødde

Opskrift Info

Kategori : Fastelavn
Set : 2791 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dej: Mælk, gær og sukker opløses. Smør, æg, kardemomme og hvedemel blandes i. Æltes i fem minutter.

Stilles i køleskab 20 minutter. Her­efter rulles dejen ud til en firkant med en tykkelse på 0,4 cm. Dejen skæres i firkanter på 10x10 cm. På midten i hver firkant lægges cirka 15-20 g marcipanmasse.
Enderne lukkes sammen ind mod midten, og bollerne sættes på pladen med samlingen nedad.

Bollerne stilles til hævning i 1-1 1/2 time et lunt sted. Efter hævning pensles de med æg. Bages i 8-10 minut­ter ved 220 grader.

Efter bagning skal bollerne afkøle. Derefter pyntes de med glasur og ristede hasselnødflager.

Marcipanmasse: Sukker, smør og marcipan røres sammen.

Glasur:
Flormelis, kakao og varmt vand røres sammen.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fastelavnsboller med marcipan
Navn Dato kommentar
grethe18-01-2009 det er de mest lækre fastelavnsboller jeg har bagt
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841699

Hits dag: 1066

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget