Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kager med vanilledrys* - ca. 14 stk. - opskrifts nr. 1861

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 5 dl hvedemel
    2-3 spsk sukker
    2 tsk vanillesukker
    ½ tsk salt
    2 ½ tsk bagepulver
    100 g smør eller margarine
    2 dl mælk

    Pensling:
    æg

    Drys:
    ½ dl hvedemel
    ½ dl sukker
    ca. 25 g hakkede mandler
    1-2 tsk vanillesukker
    2 spsk smør eller margarin

Opskrift Info

Kategori : Deje m. bagepulver
Set : 1682 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Hurtigt og let kan du servere hvedebrød til kaffen. Holdbarheden er ikke så lang som for gærbrød, for bagepulverbrød tørrer hurtigt ud.
Tid: ca. 30 min., heraf 18 min. i ovnen.

1. Bland mel, sukker, vanillesukker, salt og bagepulver i en skål, gerne i foodprocessoren.
2. Skær fedtstoffet i tern og findel det i blandingen.
3. Tilsæt mælken og ælt dejen hurtigt sammen. Form den til 2 stænger ca. 8x25 cm på en plade med bagepapir.
5. Bland mel, sukker, mandler, vanillesukker og fedtstof til en grynet masse.
6. Pensl stængerne med sammenpisket æg. Fordel drysset over dem.
4. Bag stængerne midt i en 225° C varm ovn 18min.
8. Lad dem køle af. Skær dem i bidder.
9. De smager bedst nybagte, men de kan holde sig i en dåse en dags tid.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kager med vanilledrys* - ca. 14 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673661

Hits dag: 824

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget