Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Ananasmuffins* - ca. 24 stk. - opskrifts nr. 1860

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 ds knust ananas (400 g)
    1 dl mandler
    200 g smør eller margarine
    2 ½ dl sukker
    3 æg
    3 ½ dl hvedemel
    1 ½ tsk bagepulver

    Glasur:
    2 dl flormelis
    2 spsk ananassaft

    Pynt:
    mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Muffins
Set : 3704 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Knust ananas giver saftig konsistens og herlig smag til disse muffins.
Tid: ca. 30 min., heraf 15 min. i ovnen.

1. Lad ananasen dryppe godt af. Mål 2 dl afdryppet ananas af. Gem lidt af væden til at dryppe med og til glasur.
2. Mal mandlerne eller findel dem i foodprocessoren.
3. Rør fedtstof og sukker blødt og luftigt. Brug gerne foodprocessoren.
4. Tilsæt æggene, ét ad gangen.
5. Bland melet med bagepulver og vend det i sammen med mandler og ananas.
6. Rør det til en glat dej.
7. Fordel dejen i muffinsforme af papir. Fyld dem kun 2/3 med dej.
8. Stil formene på en plade.
9. Bag kagerne midt i en 200° C varm ovn ca. 15 min.
10. Hæld evt. 1 tsk ananassaft på hver af de endnu varme muffins. Lad dem køle af.
11. Rør flormelis og ananassaft til en glasur. Glaser kagerne tyndt.
12. Drys med mandelflager.
13. Opbevar dem i en dåse, men glaser dem først lige før de skal spises. Glasuren smelter under opbevaringen. De kan fryses. Holdbarhed ca. 3 mdr.

Tips:
Mandelflager smager bedre og ser kønnere ud, hvis de ristes i en 175°C varm ovn eller på en tør stegepande.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Ananasmuffins* - ca. 24 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3974203

Hits dag: 852

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget