Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Banantærte* - 10 til 12 stk. - opskrifts nr. 1859

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 dl hvedemel
    ½ dl sukker
    75 g smør eller margarine
    1 æg
    250 g rå marcipan
    1 æggehvide

    Fyld:
    3-4 bananer
    friskpresset saft af 1 citron

    Pynt citrongelè:
    3 blade husblas
    1 1/4 dl vand
    1 ½ spsk sukker
    1 knsp citronsyre
    strimlet citronskal
    frisk citronmelisse

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1574 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bunden til denne saftige tærte kan bages i god tid, op til en dags tid inden kagen skal serveres.
Tid: ca. 2 timer, heraf 30 min. i køleskab og 18-20 min. i ovnen.

1. Bland mel og sukker i en skål. Skær fedtstoffet i tern og findel det i blandingen. Tilsæt ægget og ælt dejen hurtigt sammen.
2. Tag dejen op på et melet bord og ælt den lidt. Pak den ind i plastfolie. Lad den hvile i køleskabet ca. 30 min.
3. Rul dejen ud på et stykke bagepapir til en cirkel ca. 25 cm i diameter eller en firkant 22x22 cm.
4. Prik bunden med en gaffel og bag den nederst i en 200° C varm ovn ca. 15 min. Lad bunden køle af på pladen.
5. Riv marcipanen på et rivejern. Rør den med æggehviden til en smidig masse. Kom den i en sprøjtepose med en grov tylle.
6. Sprøjt mandeldejen i et rudemønster over tærtebunden. Slut af med en køn kant hele vejen rundt.
7. Sæt ovnen på grill eller kun overvarme, 250° C. Bag kagen højt oppe i ovnen 3-5 min. eller til mandeldejen er smukt gylden. Lad tærten køle af.
8. Tilbered citrongeléen. Læg husblasen i blød i koldt vand, 5-10 min.
9. Bring vandet (1 1/4 dl) i kog med sukker og citronsyre. Lad gerne nogle fine strimler citronskal koge med. De kan senere bruges til pynt.
10. Tag husblasen op af udblødningsvandet og læg dem i den varme citronlage. (Tag først skallerne op.) Lad husblasen smelte.
11. Lad geléen køle af. Stil evt. gryden i en skål med koldt vand, så går det hurtigere. Skift vand et par gange.
12. Skræl bananerne og skær dem i skrå skiver. Pensl skiverne med citronsaft.
13. Læg bananskiverne dekorativt i ternene på kagebunden. Fordel den tyktflydende gelé henover. Pynt med citronskal og citronmelisse.
14. Opbevar tærten koldt til den skal serveres.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Banantærte* - 10 til 12 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840009

Hits dag: 1013

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget