Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fedtkogte julekranse - år 1939 - opskrifts nr. 1838

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 60 g margarine
    125 g sukker
    2 æg
    skal af ½ citron
    2½ tsk. bagepulver
    ½ tsk. salt
    500 g mel
    1½ dl. fløde

    Til kogning:
    375 g ukrydret svinefedt eller palmin

    Endvidere:
    3 – 4 spsk. sukker

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1264 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør fedtstof og sukker blødt. Tilsæt æggene ét ad gangen. Riv skallen af en halv citron i. Bland melet med bagepulver. Rør de tørre dele i dejen skiftevis med fløden. Lad dejen hvile et koldt sted et kvarters tid. Rul dejen ud til ½ cm tyk plade. Udstik runde kager med glas. Diameteren skal være ca. 6 cm. Lav et hul i midten af hver dejcirkel med en mindre udstikker, et fingerbøl kan f.eks. bruges. Varm fedtstoffet op til det er godt varmt, 180 grader, en lille franskbrødsterning skal blive gylden på et minut. Kog kagerne på begge sider i det varme fedtstof, men kun 2 – 3 stykker ad gangen i ca. 3 – 4 min. pr. hold. Tag forsigtigt kagerne op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Vend kagerne i sukker og server dem varme eller – helst – lune.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fedtkogte julekranse - år 1939
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840006

Hits dag: 1015

Online: 17

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget