Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Festlig julekage - opskrifts nr. 1837

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 150 g udsøgte og faste grønne vindruer
    75 g lyse rosiner
    1 dl. rom
    225 g smør
    125 g sukker
    4 æg
    150 g mel
    1 tsk. bagepulver
    100 g røde og grønne cocktailbær
    lidt reven citronskal

    Romglasur:
    125 g flormelis
    ca. 1 spsk. rom

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1527 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Denne herlige kage er velegnet både til dessert ved en julemiddag, eller den serveres til en kop kaffe.

De skyllede og aftørrede vindruer halveres og udstenes, lægges sammen med rosinerne i en skål og overhældes med rommen. Lad det henstå ca. ½ time, og hæld derpå rommen fra. Det blødgjorte smør røres kraftigt med sukker, og æggene røres i, et ad gangen, derpå kommer rommen til. Cocktailbærrene halveres og vendes sammen med vindruer og rosiner i melet, der forinden er sigtet med bagepulver. Foldes nu forsigtigt i det øvrige, plus den revne citronskal, og dejen samles med let hånd. En springform (ca. 1½ liter) pensles i to omgange med smeltet smør (første omgang skal stivne, inden der pensles igen) og drysses med sigtet mel. Dejen hældes i, og kagen bages ved svag varme (165 grader) ca. 1½ time. Kagen glaseres, når den er kold, med romglasuren. Når denne festlige kage skal spises, skæres den med en skarp kniv i tynde både – men skal naturligvis hel på bordet.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Festlig julekage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972528

Hits dag: 839

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget