Franskbrød* - TIL BAGERIET
- opskrifts nr. 1822
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 1000 g mel
530 vand
40 g gær
10 g sukker
10 g salt
25 g tørmælk
5 g dialose
40 g fedtstof
|
|
Sådan gør du.
Dejtemperatur: 27 C
Køretid: ca. 8 min.
Liggetid: 2 x 15 min.
Dejvægt: 700/350 g
Bagetemperatur:220 - 240 C
Damp ved indsætning.
Bagetid: ca. 25 min.
Spjæld åbnes 3 min. før udtagning.
Brødtyper:
Små - store m./u. birkes
Små - store formbrød m./u. birkes
Små - store sammensatte m./u. birkes
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3836716 |
Hits dag: 1250 |
Online: 16 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|