Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Honningskorper - ca. 48 stk. - opskrifts nr. 1810

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    100 g smør
    3 spsk honning
    2 ½ dl mælk
    ½ tsk salt
    1 tsk kardemomme
    7-8 dl hvedemel

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 1122 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldr gæren ned i en skål.
Smelt fedtstoffet sammen med honning, tilsæt mælk og lad det hele blive fingervarm.
Hæld blandingen i skålen.
Rør rundt til gæren er opløst og tilsæt salt, kardemomme og 5 dl af melet.
Arbejd dejen hurtig sammen og lad den hæve under et klæde på en lun plads i ca 40 min.
Læg dejen ud på et melet bord.
Arbejd den jævn og smidig med resten af melet.
Del den i to dele.
Rul hver del ud til en pølse og del den i 12 stykker.
Form stykkerne til boller og læg dem på en smurt plade.
Lad bollerne hæve ca 15 min under et klæde.
Bag bollerne ved 250 grader på midterste rille i ca 8-10 min og lad dem køle helt.
Del herefter bollerne midt over med en gaffel og læg dem på en plade med snittfladen opad.
Sæt skorperne i en 200 grader varm ovn til de er gyldne.
Kig til dem. Lad dem derefter tørre med ovndøren på klem ved 100 grader.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Honningskorper - ca. 48 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896263

Hits dag: 2061

Online: 28

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget