Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Panforte 2* - opskrifts nr. 1788

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 gram smuttede mandler
    100 gram hasselnød el. valnøddekerner
    75 gram pomeranstern
    75 gram sukat tern
    75 gram figner, skåret i tern
    75 gram dadler, skåret i tern
    1 dl kakao
    3 spsk hvedemel
    1 1/4 tsk stødt kardemomme
    ½ tsk kanel
    1 knidspids stødt nelliker
    100 gram rørsukker
    100 gram Akaciehonning

Opskrift Info

Kategori : Jul
Set : 1262 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Forvarm ovnen til 170 grader.
Rist mandler og valnøddekerner gyldne på en varm tør pande og hak dem derefter groft.
Hæld de grofthakkede mandler/valnøddekerner op i en skål og bland det sammen med al frugten, mel og kakao.
Rør derefter alle krydderierne grundigt ned i massen.
Varm rørsukker og honning op ved svag varme til en flydende masse.
Bland massen sammen med nødde/frugtblandingen og ælt det til en tæt dej.
Beklæd en springform ( ca.18 cm i diameter) med bagepapir og tryk massen godt ud i formen.
Bages midt i ovnen i ca 40 minutter.
Panforte køles af på en bagerist.
Vendes i flormelis og opbevares i kagedåse. Skær små´stykker af kagen efterhånden som du skal bruge det - så bevarer den nemlig bedst fugtigheden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Panforte 2*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3897716

Hits dag: 2121

Online: 26

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget