Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Citronmåne - opskrifts nr. 1714

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 180 g blødt smør
    180 g sukker
    ½ stang vanille (kornene)
    2 citroner, usprøjtede og skyllede
    4 æg
    100 g hvedemel
    80 g kartoffelmel
    1½ tsk bagepulver
    lidt smør til formen

    Glasur:
    130 g flormelis
    saft af en usprøjtet frisk citron

Opskrift Info

Kategori : Rørte kager
Set : 2562 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Forvarm ovnen til 175 grader. Smør en lille springform og beklæd bund og sider med tilklippet bagepapir. Stil formen til side.

Bland smør, sukker og vanillekorn grundigt og riv den gule skal af citronerne ned i smørblandingen. Pres saften ud af citronerne og kom det ned i dejen. Tilsæt æggene - et ad gangen - og sigt derefter de tørre ingredienser i dejen. Vend den rundt til den er ensartet.

Kom dejen i formen og bag den i midten af ovnen i ca. 45 min. Husk at holde øje med kagen, så den ikke bliver for mørk. Dæk evt. med et stykke stanniol.

Tag kagen ud og stil formen på en bagerist. Bland flormelis og citronsaft grundigt sammen til en tyndtflydende glasur og hæld den over den varme kage i et jævnt lag. Lad kagen køle lidt af i formen, før den tages ud og papiret løsnes. Dæk evt. alle kagens sider med glasuren ved hjælp af en metalpalet. Kagen er bedst samme dag og næste dag.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Citronmåne
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893498

Hits dag: 2209

Online: 31

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget