Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Glosteræbler i rødvin m. kanel og vanillecreme* - 4 personer - opskrifts nr. 1694

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 5 dl. rødvin, evt. sur hyldebærsaft
    250 g sukker
    1 stang kanel
    1 kg æbler - økologiske Gloster pga. den gode syrlige smag.

    Vanilleiscreme:
    2 dl piskefløde
    1/4 l letmælk
    4 pasteruriserede æggeblommer
    ½ stang god fed vanille
    75 g sukker

Opskrift Info

Kategori : Desserter
Set : 1170 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Kog vin, kanel og sukker sammen og lad det koge i ca. 10 min.
Skær æblerne ud som du ønsker - kugler, tern, både - hvad der passer dig.
Læg dem i gryden med den småsimrende lage og tag det af varmen. Lad øblerne trække møre. Hvis man skærer øblerne ud i meget store stykker kan det være nødvendigt at pochere videre på dem over varmen, men laver man små fine stykker er det tilstrækkeligt at komme dem i den kogende lage.

Sirup:
Tag en del af rødvinslagen fra de pocherede æbler og reducer til sirupsagtig konsistens.

Vanilleiscreme:
Kom fløde, mælk, sukker, vanille fra stangen og selve stangen i en gryde og kog det langsomt op og lad det simre 2 minutter.
Kom de pasteruriserede æggeblommer i en skål og tilsæt den just kogende mælkemasse i en tynd stråle mens der piskes kraftigt. Dermed legeres æggeblommerne og massen bliver tyk og cremet. Lad massen køle helt ned i køleskab.

Har man en ismaskine skal ismassen køres til iscreme i denne.
Har man ikke en sådan kan man lave iscremen på flere måder.
Man kan fryse meget vand til is. Knuse det og blande det med groft salt. Dermed falder temperaturen til ca. -20C. Sæt en skål ned i denne meget kolde is og hæld iscremen i skålen. Rør nu i ismassen med en dejskraber og lad den langsom blive frossen og cremet.
Du virker dermed selv som en "ismaskine"

Man kan også blot stille iscremen i fryseren i en skål.
Tag den ud hvert kvarter og pisk den igennem med en elpisker.
Bliv ved med dette til iscremen er helt frossen og cremet.
Dette tager meget lang tid.

Anretning:
I en stor dyb tallerken lægges de syltede æblestykker i bunden.
Med en varm ske kugles en stor kugle vanilleiscremt som lægges i midten, ovenpå æblerne.
Tegn ved hjælp af en ske og med let hånd med siruppen over tallerkenen og isen.
Server straks.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Glosteræbler i rødvin m. kanel og vanillecreme* - 4 personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896267

Hits dag: 2061

Online: 27

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget