Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Rabarberroulade* - opskrifts nr. 1688

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Rabarber syltetøj (250 g kan evt. købes færdigt) eller kompot af:
    200 g rabarber
    1 stang vanilje
    100 g sukker
    evt. 50 g mandler til fyld

    Rouladebunde:
    4 æg
    100 g sukker
    skal af 1 økologisk citron
    60 g hvedemel
    ½ tsk bagepulver
    2 tsk sukker til at drysse på bagepapir
    2 stykker bagepapir

Opskrift Info

Kategori : Roulader
Set : 1961 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Skyl rabarberne og skær dem i ca.1 cm store stykker. Hæld dem i en gryde med sukker. Kog rabarber med flækket vaniljestang til de er møre ca. 15 min.
Hæld kogende vand på mandlerne og smut dem. Hak dem groft og vend dem i rabarbersyltetøjet.
Tænd ovnen på 200 C.
Pisk æg og sukker stift, ca. 10 min. med en håndmikser. Kom fint revet citronskal i dejen. Drys mel og bagepulver igennem en si og vend det i dejen med en dejskraber, uden at luften går ud af skummet.
Læg bagepapir i en bradepande. Smør dejen ud på det i et jævnt lag. Sæt den i midten af ovnen og bag ca. 10 min. Læg et stykke bagepapir drysset med sukker klar og vend kagen ud på bagepapiret, så snart den er bagt. Dup bagsiden af bagepapiret med lidt vand, så slipper kagen lettere. Rul kagen let sammen og afkøl den.
Smør rabarbersyltetøjet på rouladen og rul den stramt. Lad den trække nogle timer indpakket i bagepapiret, før den skæres i skiver.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Rabarberroulade*
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840836

Hits dag: 1081

Online: 21

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget