Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Halmstadstærte - opskrifts nr. 1679

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 200 g god, mørk chokolade
    100 g smør
    2 dl sukker
    4 æggeblommer
    1 dl hvedemel
    1 tsk bagepulver
    smør og rasp til formen
    3 dl piskefløde

    Garnering:
    75 g mørk chokolade
    75 g ristede mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1083 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bræk chokoladen i stykker. Lad den smelte i en skål over varmt vand. Rør fedtstof og sukker hvidt og luftig, tilsæt ægggeblommer, en ad gangen, og den smeltede chokolade. Tilsæt mel, sigt bagepulver i og rør rundt. Smør en rund form ca 22 cm i diameter, og drys med rasp. Hæld dejen i og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 30 min. Prøv med en nål om kagen er tør i midten. Vend den ud på en rist og lad den køle under et klæde. Del kagen i tre bunde. Pisk 2 dl af fløden til skum, fordel det på to af bundene og dæk med den tredje bund. Stik hul i hele kagen med en nål, hæld fløden over og lad den trænge ned i kagen. Forbered gerne hertil og lad kagen stå koldt under folie. Smelt chokoladen til garneringen og bred den ovenpå og kanterne. Drys mandelflager på lige efter og lad tærten stå koldt, så chokoladen stivner.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Halmstadstærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840815

Hits dag: 1081

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget