Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Pie med dejlig citronfyld - opskrifts nr. 1638

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 dl hvedemel
    125 g smeltet smør
    2 spsk vand

    Fyld:
    200 g mager creme fraiche
    1 dl sukker
    1 tsk vanillesukker
    reven skal af 1 citron
    ½-1 dl mandler
    4 æg

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1026 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Hæld hvedemelet i en skål. Tilsæt smeltet afkølet smør og vand og arbejd dejen sammen med en træske. Tryk dejen ud i en pieform, ca 24 cm i diameter, form kanten jævnt og prik dejen med en gaffel. Lad den stå koldt i 20-30 min. Bages ved 200 grader på nederste rille i ca 10 min, så bunden bliver forbagt uden at få farve. Bland creme fraiche, sukker, vanillesukker og citronskal. Kog mandlerne i 30 sek, hæld koldt vand på dem og smut dem. Hak dem meget fint og kom dem i creme fraiche- blandingen. Del æggene, kom æggeblommerne i blandingen og rør godt rundt. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Vend skummet i blandingen med store tag, så ikke al luften forsvinder. Hæld massen i formen og bag pien ved 150 grader i ca 30 min. Servér den lunken eller kold. Tips: Du får mere fyldig smag, hvis du brugere en federe creme fraiche.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Pie med dejlig citronfyld
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841213

Hits dag: 1101

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget