Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Festtærte med abrikoser - opskrifts nr. 1635

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g smør
    1 dl sukker
    5 dl hvedemel
    1 tsk bagepulver
    2 blade husblade
    1 ½ dl abrikosvæde

    Fyld:
    2 dåser halve abrikoser á 450 g
    150 g mandler
    125 g smør
    3/4 dl sukker
    3 æg
    1 tsk vanillesukker

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1231 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt fedtstoffet,tilsæt sukker, hvedemel og bagepulver og bland det til en jævn dej. Tryk dejen ud i en form med løs bund, ca 26 cm i diameter og pres kanten godt til mod formens kant. Forbag den ved 225 grader på midterste rille i ca 10 min. Lad abrikoserne dryppe af i et dørslag, men gem væden. Skold mandelerne, spul dem med koldt vand og smut skallen af dem. Mal mandlerne.Rør fedtstoffet og sukkeret til fyldet luftigt. Tilsæt et æg ad gangen, de malede mandler samt vanillesukkeret og bland det hele godt.Bred mandelcremen ud i kageskallen og læg abrikoserne på med snitfladerne opad.Bages ved 175 grader på nederste rille i ca 30 min til fyldet er stivnet og er blevet gylden. Læg husblasen i blød i ca 5 min, kram vandet ud og smelt den i abrikosvæden. Lad det stivne halvt og bred det derefter over tærten.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Festtærte med abrikoser
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972216

Hits dag: 836

Online: 5

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget