Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Festpie med Bærsovs - opskrifts nr. 1634

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 dl hvedemel
    1 dl malede mandler
    ½ dl sukker
    100 g smør
    1 æggeblomme
    2 spsk mandelflager

    Fyld:
    250 g kvark
    2 dl flormelis
    2 dl creme fraiche
    3 æg
    4 spsk hvedemel

    Bærsovs:
    500 g jordbær
    2 spsk flormelis

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1162 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Kom hvedemel, mandler, sukker, koldt fedtstof i stykker og æggeblomme i en køkkenmaskine. Kør det hele til en smidig dej og lad den hvile koldt et øjeblik. Rul dejen ud på et melet bord. Dejen skal være større end formen, som bør være 25 cm i diameter. Læg dejen i formen, form kanten jævn og tryk mandelflager ned langs kanten. Prik bunden med en gaffel og bag den ved 200 grader på nederste rille i ca 10 min. Rør kvark og flormelis sammen og tilsæt creme fraiche. Del æggene og kom æggeblommerne i blandingen. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Rør hvedemelet i dejen og vend forsigtigt æggehviderne i. Hæld dejen i en pieform og bag den ved 200 grader på nederste rile i 25 min, eller til dejen er stivnet, og pien har fået farve. Skyld jordbærrene, nip dem og kør dem til en sovs i en blender sammen med sukkeret. Servér pien med sovsen til.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Festpie med Bærsovs
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841702

Hits dag: 1067

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget