Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Emmatærte - opskrifts nr. 1620

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 300 g marcipan
    3 æg
    1 dl sukker
    smør og rasp til formen
    15-20 jordbær
    1 klase grønne druer
    1 dåse mandarinbåde
    1-2 dl blåbær el. brombær
    3-4 tsk husblaspulver
    godt 1 dl vand
    ½ dl saft, f.eks. Hyldeblomstsaft

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1310 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Riv marcipanen groft på et rivjern. Læg den i en skål og tilsæt æggene. Bland det godt og lad det stå nogle min. Tilsæt sukker og rør rundt igen, men kun så meget, at det bliver en jævn dej. Smør en springform, ca 22 cm i diameter, og drys den med rasp i bunden og på kanten. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, eller til den har fået farve. Den må gerne være lidt klæg i midten. Lad den blive kold. Tag kanten af formen og læg kagen på et fad dækket med smørrebrødspapir, der er skåret i fire strimler. Skyl jordbærrene og tag toppen af og tør dem. Skyl druerne og del dem og fjern kernerne. Lad mandarinerne dryppe af i et si. Pynt tærten med frugt. Læg husblaspulveret i 1 spsk vand i en kasserolle. lad det stå 5 min. Tilsæt saften og resten af vandet og varm det op til ca 50 grader, så husblasen smelter. Stil blandingen koldt,f.eks. på en tallerken i køleskabet, i 10-15 min, til den er tykflydende. Dryp geléen over frugten, så den dækkes helt. Stil tærten koldt og dryp yderligere 1-2 gange. Lad den stå koldt til serveringen og træk papirstrimlerne væk lige inden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Emmatærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866001

Hits dag: 1008

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget