Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Appelsintærte - opskrifts nr. 1614

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 75 g smør
    1 ½ dl sukker
    1 æg
    3 tsk bagepulver
    2 ½ dl mel
    1 ½ dl mælk
    Fyld:
    2 dl piskefløde
    saft fra 1 appelsin

    Glasur:
    1 dl sukker
    1 spsk piskefløde
    1 spsk smør
    1 appelsin
    evt. 1 spsk appelsinlikør

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1394 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør fedtstof og sukker luftigt. Tilsæt ægget og rør dejen jævn og fin. Tilsæt bagepulver og hvedemel skiftevis med mælken og rør til dejen er uden klumper. Smør en rund springform, ca 25 cm i diameter, og drys den med rasp. Hæld dejen i og bag den på midterste rille ved 200 grader i ca 30 min. Prøv at stikke i den med en strikkenål og se om kagen er bagt. Tag kagen ud og lad den stå nogle min. Vend den der-efter ud på en rist og lad den blive kold. Pisk fløden stiv. Pres saften af appelsinen og bland saften i flødeskummet med et par raske tag. Del kagen i tre bunde. Læg bundene sammen med flødeskummet. Kom sukkeret til glasuren i en lille kasserolle, tilsæt fløde og fedtstof. Skyl appelsinen og riv det yderste af skallen af. Pres saften ud og kom den samt den revne skal i kasserollen. Varm det hele over svag varme, så sukkeret smelter. Lad glasuren blive kold og smag evt til med lidt appelsinlikør. Hæld glasuren over kagen og lad den stå koldt 1-2 timer.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Appelsintærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3972569

Hits dag: 839

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget