Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Abrikostærte - opskrifts nr. 1608

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Tærtebund:
    75 g smør
    2 æg
    120 g sukker
    ½ dl kaffefløde
    ca. 120 g mel
    1 tsk bagepulver

    Fyld:
    150 g marcipan(skal have stuetemperatur)
    1 dl piskefløde

    Pynt:
    2 dl piskefløde
    1 lille dåse abrikoser
    1 dl sukkerlage fra abrikoserne
    2 blade husblas

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1603 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt smørret og lad det svale af. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt det smeltede smør samt kaffefløde og bland mel og bagepulver i. Rør rundt med let hånd og hæld dejen i en 1 liters springform, smurt med smeltet smør og drysset med rasp. Bag ved godt 175 grader i ca. 30 minutter. Lad akgen køle af, inden den tages ud af formen. Fyld: Riv marcipan groft og rør den sammen med piskefløden til en jævn og fin masse. Flæk tærtebundn med en skarp kniv og fordel marcipanmassen på den ene bund. Læg den anden bund over. Pynt: Lad abrikoserne dryppe af, men gem lagen. Læg frugterne i et dekorativ mønster på tærten og blød de 2 blade husblas op i koldt vand. Tryk vandet af og smelt dem i den opvarmede abrikoslage. Når lagen er kølet af, hældes den over abrikoserne, så de bliver overtrukket og smukt blanke. Pynt til sidst med stiftpisket flødeskum.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Abrikostærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3895234

Hits dag: 1930

Online: 32

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget