Æblestang - Hurtigbagt
- opskrifts nr. 16
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 250 g hvedemel
3 tsk.Bagepulver
1/8 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g smør eller margarine
1 æg
1 dl mælk eller fløde
Fyld:
35 g smør
35 g sukker
1 tsk. Vanila
2 æbler
Pynt:
sammenpisket æg
3 spsk. sukker
evt. hakkede mandler
|
|
Sådan gør du.
Mel og bagepulver sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Koldt smør hakkes i. Æg og mælk piskes sammen. Lidt heraf gemmes til pensling. Resten æltes i melet. Dejen rulles ud i 1 cm’s tykkelse til en aflang flade, der deles på langs. Smør, sukker og Vanila røres sammen og smøres ud i en stribe midt på hver dejstrimmel. Æblesnitter lægges på. Dejen foldes sammen om fyldet, pensles og drysses med sukker og hakkede mandler. Æblestængerne lægges på smurt plade og bages i forvarmet ovn ca. 20 min. ved 225 gr.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3842141 |
Hits dag: 1098 |
Online: 13 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|