Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Vandbakkelses-snegle* - ca.40 stk. - opskrifts nr. 1587

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Mørdej:
    400 g smør/margarine
    400 g mel
    ca. 2 dl. kærnemælk

    Vandbakkelsesdej:
    125 g smør/margarine
    125 g mel
    2 dl. vand
    4 æg

    Glasur:
    ca.140 g sigtet flormelis
    vand

Opskrift Info

Kategori : Konditorkager
Set : 1738 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Dejen skal fryses - ellers kan disse snegle slet ikke lade sig gøre.Og da portionen er meget stor, passer det fint, at lade halvdelen ligge i fryseren til en anden god gang.

Fedtstoffet og melet smuldres og samles hurtigt med kærnemælken.Dejen lægges i køleskab, mens vandbakkelsesdejen laves færdig.Kog vand og fedtstof sammen, tilsæt melet, og kog massen godt igennem under omrøring. Når dejen slipper skeen, tages gryden fra varmen. Æggene røres, et af gangen,i den afkølede dej.
Rul mørdejen ud i et eller flere rektangler. Fordel vandbakkelsesdejen i en firkant i midten, og rul det hele til en roulade, der lægges i fryseren.
Når dejen er halvfrossen (eller halvt optøet), skæres den i ½ cm tykke skiver, der bages ca. 20 min. ved 200° midt i ovnen.
Sneglende glaseres med flormelis der røres med nogle få tsk. kogende vand.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Vandbakkelses-snegle* - ca.40 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673655

Hits dag: 823

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget