Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Nat og dag snitter - opskrifts nr. 1572

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    ½ dl lunet mælk
    40 g sukker
    1½ æg
    125 g smør/margarine
    250 g mel

    Vanillecreme:
    3 æggeblommer
    2 dl mælk
    kornene af ½ vanillestang
    2 spsk. majsstivelse
    100 g sukker
    2 dl hindbærmarmelade

    Pynt:
    250 g flormelis
    ca. ½ dl kogende vand
    1 spsk. kakao

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 3883 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør gæren ud i den lunede mælk. Tilsæt sukker, æg og mel, til dejen er smidig og glat og lad den hæve tildækket i 40 min. et lunt sted. Slå dejen ned og rul den ud på et meldrysset bord. Rul smørret ud mellem 2 stykker bagepapir til det måler halvdelen af den udrullede dej og pak så dejen om smørret, så det lukker helt. Stil dejen koldt i 15 min. og fold så dejen i 3 lag og rul. Gentag dette 3 gange i alt med afkølinger imellem. Imens koges alle ingredienserne til cremen sammen, og det afkøles. Rul så dejen ud til et langt rektangel og smør cremen midt på. Kom syltetøj over og læg hver side ind over cremen. Læg stangen på en bageplade med bagepapir, og lad den efterhæve i 15 min. Bages ved 200° i 25 min. Når stangen er kølet af pyntes den ene langside med hvid glasur og den anden med mørk glasur, og stangen skæres i snitter.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Nat og dag snitter
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3901786

Hits dag: 1705

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget