Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kirsebærkrans - opskrifts nr. 1568

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 300 g mel
    150 g kvark
    6 spsk. mælk
    75 g sukker
    6 spsk. olie
    1 knsp. salt
    ½ pk. citronfromagepulver
    15 g bagepulver

    Fyld:
    1 glas kirsebær (u. sten) 720g
    30 g kartoffelmel
    25 g sukker
    2 spsk. vanillesukker

    Pynt:
    2 poser mandelflager
    1 æggeblomme
    perlesukker
    flødeskum

Opskrift Info

Kategori : Deje m. bagepulver
Set : 1258 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Hæld saften fra kirsebærrene over en gryde og giv den et opkog. Tilsæt kartoffelmel, som er rørt ud i lidt vand. Tilsæt 25 g sukker og vanillesukker. Lad blandingen koge op, tilsæt kirsebærrene og lad det afkøle. Smør en springform og drys mandelflager i kanten. Kvark, 75 g sukker, mælk, olie,salt og citronfromagepulver røres sammen. Halvdelen af melet røres i denne blanding, resten af melet blandes med bagepulver og røres ligeledes i dejen. Rul dejen ud til en aflang plade på ca.50 x 30 cm. Læg kirsebærmassen på dejen, lad 2 cm være fri i begge sider, rul sammen og skær 10 skiver, der skal være 5cm. tykke. Sæt skiverne i springformen, tryk dem let, pensl med æggeblomme og drys med perlesukker. Bag ved 175° i ca. 45min. Pas på kagen ikke bliver for mørk, læg evt. et stykke staniol over de sidste minutter af bagetiden. Server kirsebærkransen med koldt flødeskum.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kirsebærkrans
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3842141

Hits dag: 1098

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget