Festkringle*
- opskrifts nr. 1566
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 250 g smør el. margarine
100 g sukker
1 æg
1 pk. gær
2 dl. mælk
½ dl. rosiner
1 pk. hakket pomeransskal, 40 g
ca. 550 g mel
Pynt:
1 sammenpisket æg
flormelis
|
|
Sådan gør du.
Rør smør og sukker sammen. Tilsæt sammenpisket æg og gær udrørt i mælken. Hak rosiner og pomeransskal fint og kom det i. Tilsæt det meste af melet, ælt dejen sammen og lad den hæve ca. ½ time. Ælt dejen let sammen på bordet og rul den ud til en rulle ca. 140 cm. Formes til en kringle, der lægges på en plade med bagepapir og efterhæves, ca. 1 time, ikke for varmt. Pensles med æg og bages ved 200° i ca. 20 min. Afkøles og drysses med sigtet flormelis.
Er fryseegnet.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3842152 |
Hits dag: 1104 |
Online: 16 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|