Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Frøsnapper / Tebirkes med remonce - ca. 12-16 stk. - opskrifts nr. 1553

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 25 g gær
    2½ dl koldt vand
    1½ tsk groft salt
    1 æg
    ca. 425 g mel (7 dl)
    150 g koldt smør

    Til pensling:
    Æg

    Drys:
    Birkes

    Remonce:
    Lige dele af:
    Sukker
    Margarine
    Marcipan
    eller blot reven marcipan

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 21804 gange
Bedømmelse : 4
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt salt og æg. Bland melet i ad et par gange, til dejen har en tilpas konsistens. Ælt dejen. Lad den hvile 15 minutter. Rul dejen ud til en firkant. Læg fedtstoffet mellem 2 stykker bage- eller pergamentpapir og rul det ud til ca. 1 cm tykkelse. Læg det udrullede fedtstof på skrå midt på dejen. Fold de 4 hjørner ind over dejen. Rul dejen let/forsigtigt og læg den sammen i 3 lag. Lad dejen hvile i 15 minutter. Rul atter dejen ud og læg den sammen i 3 lag. Gentag udrulning og hviletid mindst 3 gange, men gerne 4-5 gange, det gør bageværket mere bladet og let. Del dejen i 2 dele efter den sidste udrulning og rul hver del til et aflangt stykke ca. 20 cm bredt og 40-45 cm langt. Fordel remoncen ned langs midten ad dejen og fold den herefter i 3 lag på langs. Skær hvert stykke i 6-8 tebirkes. Lad dem efterhæve 15 minutter. Pensl med æg og drys med birkes. Bag tebirkesne 14-16 minutter ved 225 grader.
Er fryse-egnede.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Frøsnapper / Tebirkes med remonce - ca. 12-16 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3552022

Hits dag: 843

Online: 8

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget