Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Abrikostærte med nøddefyld - 2 stk. - opskrifts nr. 1551

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 6 æg
    3 dl sukker
    1 ½ dl kartoffelmel
    1 ½ dl hvedemel
    3/4 tsk bagepulver
    smør og rasp til formen

    Fyld:
    4 dl piskefløde
    200 g valnøddekerner
    2 dåser abrikospuré á 200 g, babymad
    1 dåse abrikoser, ca 450 g

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1440 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum. Kom æggeblommerne i under piskning. Tilsæt sukker og pisk det hele til en let og luftig dej. Bland kartoffelmel og hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. Smør to runde forme på hver 1 ½ l, drys dem med rasp. Kom dejen i formen og bag dem ved 175 grader på midterste rille ca 25 min. Vend kagen ud og lad dem blive kolde. Del herefter hver kage i to bunde. Pisk 3 dl af fløden og hak 3/4 af nøddekernerne. Læg bundene sammen med et lag abrikospuré og et lag flødeskum og drys med nødder. Lad dem stå i køleskabet 12 timer. Lad de halve abrikoser dryppe af og pisk resten af fløden. Bred flødeskummet over tærterne og læd de halve abrikoser øverst. Pynt med resten af valnødderne.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Abrikostærte med nøddefyld - 2 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841711

Hits dag: 1072

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget