Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Abrikostærte - 4 personer - opskrifts nr. 1544

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 2 plader frossen butterdej a 70 g
    mel til udrulningen

    Kagecreme:
    2 æggeblommer
    4 spsk sukker
    1 barneske majsstivelse
    2½ dl mælk
    kornene af ½ vanillestang

    Fyld:
    8 friske eller henkogte abrikoser

    Overtræk:
    3 spsk æblegele

    Drys:
    lidt ristede mandelflager

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1478 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

De optøede butterdejsplader lægges ca. ½ cm ind over hinanden. Rul dem forsigtigt ud på et melet bord til dobbelt størrelse. Læg dejen i en tærteform på ca. 18 cm i diameter og tryk den op ad siderne, så den danner kant, men uden at den går istykker. Prik den med en gaffel og sæt den i ovnen på næstnederste rille ved 210 grader. Skrue straks ned til 200 grader og bag den ca. 12 minutter, til den er sprød og gylden.

Rør æggeblommer sammen med sukker og majsstivelse. Bring mælken i kog med vanillen og lad den koge ganske svagt i 2-3 minutter under omrøring, så vanillesmagen rigtigt kommer ud. Pisk den kogende mælk i æggemassen og kom cremen tilbage i gryden. Rør til den koger, lad den koge 1-2 minutter og fjern så vanillestangen. Bred cremen ud over den nybagte butterdejsbund. Skær abrikoser i halve og fjern sten og skind. Læg dem over cremen. Varm geleen i en lille gryde og rør i den, til den er flydende og uden klumper. Bred den flydende gelé ud over abrikoserne. Rist mandlerne på en tør pande og strø dem på tærten, der serveres med iskold flødeskum.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Abrikostærte - 4 personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3896263

Hits dag: 2061

Online: 28

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget