Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Gammeldags smørbirkes - Ca. 8-10 stk. - opskrifts nr. 1542

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 1 1/4 dl. fløde
    ½ tsk salt
    1 tsk sukker
    35 g gær
    225-250 g mel
    100 g smør
    smeltet smør, ca. 4 spsk til at pensle dejen med
    lyse eller mørke birkes til pynt.

Opskrift Info

Kategori : Gærdeje
Set : 2213 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Først hakker du smørret ud i ca. 225 g mel. Dernæst lunes kaffefløden med salt og sukker, heri opløses gæren, og så blandes dette i melet med smørret. Dejen røres sammen, æltes derefter ude på bordet til en smidig dej, evt. med lidt af restemelet. Til sidst ruller du dejen ud til en aflang plade med lige kanter – skub ligesom dejen sammen i kanterne. Over dejen pensles det smeltede smør, og nu folder du dejen sammen på den lange led i tre lag og banker den flad med hånden. Så skæres dejen ud i 4 cm. tykke skiver, der stilles på en smurt plade. Får et let tryk, så de bliver stående. Hæver lunt og tildækket i 30 min. Pensles med æg eller æggehvide og drysses med mørke eller lyse birkes. Bager på nederste rille ved 225° i 8-10 min. Afsvaler på en rist, og brødene er meget fine at fryse, hvis du måske har lyst til at bage den dobbelte portion.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Gammeldags smørbirkes - Ca. 8-10 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3889158

Hits dag: 1467

Online: 22

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget