Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hveder* - Ca. 12 stk. - opskrifts nr. 1521

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 40 g gær
    ½ dl lunken vand
    100 g smeltet smør
    ca. 500 g hvedemel
    1½ dl skummetmælk
    1 æg
    1 tsk salt
    1 tsk sukker
    1 tsk kardemomme

    Pensling:
    kaffe eller mælk

Opskrift Info

Kategori : Boller
Set : 1913 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør gæren ud med lunkent vand. Smuldr fedtstoffet i melet. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Sæt den lunt til hævning ca. 30 minutter. Æltdejen igennem og tril den til en tyk pølse. Del pølsen i 12 ensartet stykker. Tril hvert stykke til en bolle. Læg bollerne med 1½ cm´s mellemrum i en smurt, ikke for stor bradepande. En stor bradepande kan laves mindre med alufolie. Efterhæv hvederne over damp ved at sætte bradepanden over en gryde med kogende vand i ca. 20 minutter. Gryden skal fjernes fra pladen så den ikke holdes i kog. Tænd ovnen og indstil den til 200 grader. Pensl hvederne med mælk eller kaffe og bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter. Bræk hvederne fra hinanden, når de er bagt, flæk dem når de er afkølet, og rist dem gyldne på en flad brødrister, ovnen ved 250 grader eller under grill, til de er sprøde og lysebrune.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hveder* - Ca. 12 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840809

Hits dag: 1078

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget