Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Islagkage med fragilitébunde - opskrifts nr. 1484

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g mandler
    4 æggehvider
    4 dl flormelis

    Chokoladeis:
    75 g kogechokolade
    2 spsk cognac
    2 æggeblommer
    50 g flormelis
    ½ stang vanilie
    2½ dl piskefløde

    Hård nougat:
    100 g mandler
    100 g sukker

    Nougatis:
    90 g blød nougat
    2 æggeblommer
    ½ stang vanilie
    3 dl piskefløde
    ½-delen af den hårde nougat

Opskrift Info

Kategori : Is
Set : 1327 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Til bundene skoldes og smuttes mandlerne. Hak dem fint med en kniv, rist dem lysebrune på en tør pande og lad dem afkøle. Pisk æggehviderne helt stive og bland flormelisen i. Bland mandlerne i æggehvide massen. Tegn 2 cirkler på bagepapir efter en springform og fordel dejen på de 2 cirkler. Bages i 50-60 min ved 130°, til bundene er sprøde og tørre. Træk bagepapiret over på en rist og afkøl. Hård nougat: Mandlerne skoldes og smuttes og de hakkes groft. Smelt sukkeret på en pande og bland mandlerne i når sukkeret er lysebrunt. Tag panden fra varmen og rør i mandlerne til de er jævnt brune. Bred nougaten ud på bagepapir og lad den blive helt kold. Kom den i en kraftig plasticpose og knus den med en kagerulle. Nougatis: Rør den bløde nougat med æggeblommerne og vanilien. Fløden piskes stiv og vendes i nougatcremen og tilsidst tilsættes halvdelen af den hårde nougat. Chokoladeis: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad. Lad den smeltede chokolade køle lidt af og tilsæt cognacen. Pisk æggeblommerne med flormelis og vanilie. Rør den smeltede chokolade i æggemassen, pisk fløden stiv og vend den i. Læg islagkagen sammen i en springform. Nederst lægges en bund, dernæst nougatcreme, så en bund til og tilsidst chokoladecreme. Dæk formen med folie og sæt den i fryseren i mindst 4 timer. Anretning: Tag islagkagen ud af fryseren. Løsn isen hele vejen rundt med en kniv og fjern springformen. Sæt den på et fad og pynt med den resterende hårde nougat rundt i kanten. Lad den stå ca. et kvarter i køleskabet inden den serveres.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Islagkage med fragilitébunde
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3674355

Hits dag: 873

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget