Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Mandelbunde med chokolademousse - opskrifts nr. 1449

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 æggehvider
    100 g malede mandler
    100 g sukker

    Chokolademousse:
    150 g chokolade
    2 spsk florsukker
    2 spsk stærk færdiglavet kaffe eller 2 spsk rom
    2 æggeblommer
    2 dl piskefløde

    Pynt:
    strimlet chokolade eller ristede mandler

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 4152 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Til bunden piskes æggehviderne meget stive, og heri blandes let både de malede mandler og sukkeret. Dette fordeles på en smurt plade eller på bagepapir til 2 cirkler ca 20 cm i diameter. Bager ved 175-200 grader på den nederste rille i ca 20 min. Skubbes fra pladen over på en rist og afsvaler. Hvis de ønsker en dejlig chokoladetærte, lægges bunden sammen med det meste af chokolademoussen, og resten fordeles over kagen, og her på kommes pynten, groftrevet chokolade eller ristede mandler. Chokolademousse: De smelter chokolade med florsukker eller kaffe eller rom, det tages fra varmen afsvales lidt, inden æggeblommerne røres i sammen med den piskede fløde. Cremen her kan stå i køleskabet fra dagen før og bundende i kagekassen, så er det en nem festkage, der hurtig kan lægges sammen og pyntes.

Variation:
Mandelbundene kan lægges sammen med is og fryses til at tø op ca 30-35 min. før serveringen. Kagen kan pyntes med sigtet florsukker.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Mandelbunde med chokolademousse
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3901786

Hits dag: 1709

Online: 20

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget