Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Forårslagkage - 6 personer - opskrifts nr. 1436

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 3 æggehvider
    175 g stødt melis
    5 dl piskefløde

    kaffeekstrakt:
    1 kop meget stærk kaffe evt. Nescafé
    1 kop flormelis

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 4135 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Marengs-bunde:
Hviderne piskes meget stive og halvdelen af sukkeret piskes i. Vend forsigtigt resten af sukkeret i. Heraf laves 2 marengs-bunde. Tegn to cirkler efter en tallerken på et stykke bagepapir og bred marengsdejen ud. Bages på ovnens midterstilling ved 140 grader. Når den begynder at gyldne, dæmpes varmen til 100 gr. til den er sprød og slipper papiret.
Cremefyld: Piskefløden piskes tilpas stiv og smages til med kaffe-ekstrakt og evt. mere Nescafé.

Kaffeekstrakt:
Flormelisen kommes på en pande, og varmes til det er gyldent, kaffen kommes i og koges ind til en masse. Massen kan opbevares i køleskab på et glas. Massen kan også laves af 3 spsk. karamelsovs, 3 tsk. Nescafé og 2 tsk. vand.
4/5 dele af den færdige cremefyld fordeles jævnt på den ene marengsbund. Den sidste marengsbund lægges oven på og den sidste femtedel af cremen fordeles oven på, hvorefter den pyntes med chokolade-flakes.

Servering:
Forårslagkagen kan fryses og tages først ud, så den kan serveres kold (ca. 1 time før servering).

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Forårslagkage - 6 personer
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3841213

Hits dag: 1101

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget