Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Hasselnød-marengslagkage - opskrifts nr. 1435

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 300 g hasselnødder
    8 æggehvider
    375 g sukker
    2 tsk vanilieessens
    2 tsk vineddike
    600 g creme fraiche
    2 dl fløde, pisket
    230 g brun farin
    ekstra flødeskum til pynt
    hasselnødder til pynt

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 3528 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Forvarm ovnen til 180°. Rist hasselnødderne på en bageplade i ca. 5-10 min. indtil de er gyldne.Vend nødderne ud på et viskestykke, fold sammen og gnid godt for at fjerne hinderne. Kom de kolde nødder i foodprocessor og hak dem fint.
Skru ovnen ned til 150°. Kom bagepapir på 4 lader og tegn en cirkel på 20 cm på hver.
Lad æggehviderne få stuetemperatur og pisk dem til blødt skum. Tilsæt gradvist sukker og pisk indtil det er tykt og blankt. Vend de finthakkede nødder, vanilie og vidneddike i.
Fordel blandingen på cirklerne og bag 45 min. indtil de er sprøde. Sluk for ovene og lad bundene køle for ånben ovndør.
Til fyldet røres cremefraiche, flødeskum og brun farin godt i en skål. Kom fyldet mellem marengsbundene og pynt med flødeskum og hakkede eller karameliserede hasselnødder (de laves ved at smelte sukker, vende hasselnødder i og tage dem op en ad gangen og sætte dem på bagepapir. Lad stivne.)

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Hasselnød-marengslagkage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3740478

Hits dag: 1330

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget