Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Devils Food Cake - opskrifts nr. 1432

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 345 g farin
    40 g cacaopulver
    2 ½ dl mælk
    90 g mørk chokolade, hakket
    125 g smør
    1 tsk vanilleessens
    2 æg, delt i hvider og blommer
    185 g hvedemel
    1 tsk tvekulsurt natron

    Chokoladeglasur:
    50 g mørk chokolade, hakket
    30 g smør
    1 spsk flormelis

    Chantillycreme:
    2 ½ dl piskefløde
    1 spsk flormelis og 1 tsk vanillessens

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 1727 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Ovnen forvarmes til 160°. 2 dybe runde kageforme 20cm smøres, læg bagepapir i bunden af den. Rør en 1/3 af farinen sammen med cacao og mælk i en lille gryde for svag varme, til sukker og cacao er opløst. Tag den fra varmen, kom chokoladen i og rør til den er smeltet. Afkøles.
Rør resten af farinen cremeagtigt med smør og vanille i en lille skål med elpisker. Pisk æggeblommer og den afkølede chokolademasse i. Hæld denne blanding i en stor skål og rør det sigtede mel og natron i.
Pisk æggehviderne i en lille skål til de danner bløde toppe. Fold dem i chokolademassen. Fordel massen ligeligt i de 2 forme og bag i 35 min. Lad dem stå i formene i 5 min. inden de vendes ud og afkøles på rist.

Glasur:
Læg chokolade og smør i en ildfast skål. Anbring skålen over en gryde med simrende vand så dens bund ikke berører vandet. Rør til chokolade og smør er smeltet og glat. Tilsæt lidt efter lidt det sigtede flormelis og rør det glat.
Chantillycreme:
Pisk fløde, flormelis og vanille stift i en lille skål med elpisker. Fordel cremen over den ene af de kolde kager, læg den anden kage over og fordel glasuren over den. Pyntes med chokoladeruller.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Devils Food Cake
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893994

Hits dag: 2205

Online: 28

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget