Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Kartoffelkage 2 - opskrifts nr. 1423

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g sukker
    6 æggeblommer
    2 tsk reven citronskal
    2 spsk citronsaft
    100 g mandler
    250 g kogt kolde kartoffler
    6 æggehvider

    Glasur:
    200 g flormelis
    2 spsk citronsaft
    evt lidt varmt vand

    Chokoladeglasur:
    100 g mørk chokolade
    1 dl piskefløde
    1 spsk flormelis
    6 tsk vanillesukker
    20 g smør el. margarine

Opskrift Info

Kategori : Piskede kager
Set : 1574 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Pisk sukker, æggeblommer, reven citronskal og saft let og skummende. Hak de smuttede mandler og riv kartofflerne og rør det hele i æggesnapsen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld dejen i en smurt springform. Glat overfladen med dejskraber. Bag straks kagen i forvarmet ovn på nederste rille ved 200 grader i ca 30 min. Lad kagen afkøle, før den tages ud af formen. Sigt flormelis i en skål, tilsæt citronsaft og evt. kogende vand og rør det til en tykflydende glasur. Overtræk straks den kolde kage med glasuren, også kanten, eller med chokoladeglasur. Til chokoladeglasuren skæres chokoladen i små stykker og smeltes over vandbad. De øvrige ingredienser røres i. Glasuren hældes varm over kagen.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Kartoffelkage 2
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3971419

Hits dag: 1592

Online: 12

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget