Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fragilitélagkage - opskrifts nr. 1422

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Bunde:
    100 g hasselnøddekerner
    1 ¼ dl æggehvide
    200 g flormelis

    Creme:
    250 g smør
    250 g flormelis
    4 æggeblommer
    2 spsk kakao
    1 spsk frysetørret kaffe

    Pynt:
    Sigtet flormelis
    evt. marcipanfigurer

Opskrift Info

Kategori : Lagkage
Set : 2168 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Læg nøddekernerne på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200° i 2-3 min. Tag dem ud og gnid skallerne af. Hak dem mellemfint. Pisk æggehviden meget stiv. Pisk de 100 g af flormelisen i. Bland de resterende 100 g sigtet flormelis med nødderne og vend det forsigtigt i marengsmassen. Bred dejen ud på en bageplade belagt med bagepapir. Der skal være til 3 bunde på hver 23 cm i diameter. Bag 2 bunde på en gang, så dejen bliver bagt så hurtigt som muligt. Stil pladen på næstnederste rille i ovnen ved 200°. Efter 2 min. skrues ned til 150° og bundene bages yderligere 12-15 min.

Creme:
Rør smørret godt sammen. Tilsæt æggeblommer og flormelis. Pisk det godt sammen. Stil skålen over vandbad og pisk til cremen er let og luftig. Kom kakao og kaffe i og smag til.
Stil skålen i en større skål med koldt vand, så skålen straks bliver kold. Fordel 1/3 creme på en af bundene, læg en til over med 1/3 creme, så den sidste og det sidste creme aller øverst. Sigt flormelis over og pynt evt. med marcipan.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fragilitélagkage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840305

Hits dag: 1050

Online: 16

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget