Chokoladelagkage 2
- opskrifts nr. 1420
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 1 pakke lagkagebunde eller hjemmelavet
100 g mørk chokolade
3 æggeblommer
¼ l piskefløde
1-2 bananer
Glasur:
150 g mørk chokoalde
1 dl piskefløde
|
|
Sådan gør du.
Smelt chokolade til fyldet over vandbad. Pisk fløden til skum. Når chokoladen er smeltet og let afkølet (må ikke stivne igen) røres/piskes æggeblommerne i, og til sidst vendes fløden i chokolade-æggemassen.
Halvdelen af chokolademassen hældes over den ene bund og dækkes med nummer to, der overhældes med resten af chokolademassen og bananerne skåret i små stykker. Den sidste bund lægges over.
Til glasuren varmes chokolade og fløde op til kogepunktet ved stadig omrøring. Når det lige har kogt, afkøles det, inden det fordeles over lagkagen. Lagkagen stilles herefter køligt til den skal serveres.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3841591 |
Hits dag: 1087 |
Online: 12 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|