Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Rarbarberkage - opskrifts nr. 1404

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 4 plader frossen butterdej
    mel
    200 g rarbarber
    1 dl vand
    1½ dl sukker
    2½ dl piskefløde

    Glasur:
    125 g flormelis
    1 spsk spilkogende vand

Opskrift Info

Kategori : Flødekager
Set : 2348 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Optø buterdejen. Rul hver plade ud på langs til dobbelt størrelse, del hver i 3 stykker og læg dem på en bagplade belagt med bagepapir. Bag dem på næstnederste rille ved 200 grader i 8-10 minutter. Køl af på bagerist. Bring vand og sukker i kog i en tykbundet gryde og lad det koge 1 minut. Skyl rarbarberne og skær dem i stykker på 1 cm. Kog dem i den kogende sukkersirup under låg 2 minutter. Tag gryden af og lad rarbarberne køle af i lagen.

Glasur:
Rør flormelis ud med lidt vand til en tykflydende glasur. Overtræk 4 stykker butterdej med glasur. Pisk fløden til skum. Sprøjt en krans i kanten af de øvrige stykkerbutterdej og fyld rarbarber i midten. Du laver ét styk rarbarberkage ved at lægge to stykker butterdej oven på hinanden og slut af med låget med glasur på toppen. Pynt med resten af rarbarberne og lidt flødeskum. På den måde for du 4 stykker rarbarberkage.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Rarbarberkage
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866003

Hits dag: 1010

Online: 15

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget