Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Petits-choux-krans med bær - opskrifts nr. 1402

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 50 g smør
    2 dl vand
    2 dl mel
    4 æg
    fedtstof til pladen
    1-2 spsk punch
    Flormelis

    Fyld:
    1 æg
    3 spsk sukker
    ½ vanillestang
    3 dl piskefløde
    200-300 g bær, f.eks. let sukrede hindbær eller brombær

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 1312 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Kog vand og fedtstof i en tykbundet kasserolle. Tilsæt melet ad flere gange under kraftig piskning. Rør indtil du får en jævn dej, som slipper kasserollebunden. Tag kasserolle af varmen og rør i dejen, så den køler noget. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Smør pladen og læg dejen i en rund krans, ca 15 cm i diameter i hullet. Bag kransen ved 225 grader på nederste rille til den er gylden, ca 25 min. Tag den ud og lad den køle. Pisk æg og sukker sammen til fyldet så det bliver hvidt og luftigt. Skær et langt snit i vanillestangen og krab vanillekornene ud. Kom kornene i æggemassen. Pisk fløden stiv og bland den i massen. Rør punch og flormelis sammen til en stiv glasur.Del kransen i 2 bunde og fyld den med bær og vanillefløden.Læg kransen på et fad og dryp glasur over.Servér med resten af fløden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Petits-choux-krans med bær
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673657

Hits dag: 821

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget