Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Mocca éclair - opskrifts nr. 1401

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g smør
    2½ dl vand
    2 dl hvedemel
    4 æg

    Moccacreme:
    6 æggeblommer
    5 spsk sukker
    3 spsk maizenamel
    2-2½ dl mælk
    1 dl stærk kaffe
    1-2 dl piskefløde

    Glasur:
    2 dl flormelis
    1½ dl stærk kaff

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 1637 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt fedtstofffet sammen med vandet i en gryde. Tilsæt melet og rør kraftigt til dejen er blank og smidig og slipper grydens kanter. Tag kasserollen fra varmen. Tilsæt et æg ad gangen. Rør kraftigt mellem hvert æg. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i 10 cm lange stykker på en plade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader på midterste rille i ca 20 min. Lad kagerne køle på en bagerist. Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt. Hæld det over i en tykbundet kasserolle og tilsæt maizenamel, mælk og kaffe. Opvarm cremen forsigtigt ved svag varme under omrøring. Lad den simre, ikke koge, i ca 3 min. Lad cremen blive kold. Stil gryden i koldt vand og rør i cremen, så køler den hurtigere. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt ned i den kolde creme. Skær et snit langs den ene kant på kagerne og fyld dem med moccacremen.Rør flormelis og kaffe sammen til glasur og bred den over kagerne. Lad glasuren stivne.

Tips:
Det er vigtit at du ikke åbner ovndøren de første 15 min af bagetiden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Mocca éclair
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673662

Hits dag: 824

Online: 11

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget