Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fløderuller med nødder - ca. 16 stk. - opskrifts nr. 1387

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 80 g nøddekerner
    75 g sukker
    80 g smør
    3/4 dl mørk sirup
    75 g mel

    Fyld:
    2 ½ dl piskefløde
    50 g bitter chokolade

    Pynt:
    flødeskum
    høvlet chokolade

Opskrift Info

Kategori : Flødekager
Set : 3741 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Hak nødderne, kom sukker, smør og sirup i en gryde og varm det til kogepunktet, tilsæt nødder og mel og rør det i. Lad det bage sammen i 2 min. tag gryden af og lad dejen køle lidt af. Del dejen i 16 kugler, der sættes på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem flade og sørg for, at der er god afstand imellem dem, da de løber ud og bliver dobbelt så store. Bag kagerne på midterste rille ved 200 grader i 4-7 min til de er gyldne. Lad dem stå et øjeblik og rul dem så til ruller. Bliver de så stive, at du ikke kamn rulle dem, så sæt dem et øjeblik i ovnen igen, til de er bøjelige og varme igen.

Pisk fløden, tag lidt fra til pynt. Hak chokoladen, bland halvdelen i flødeskummet og gem resten til pynt. Fyld rullerne med det kolde flødeskum og til slut pyntes med lidt flødeskum, der er sprøjtet igenem en tylle. Drys lidt chokolade på.

Dejen kan holde sig tre uger i køleskabet, tildækket.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fløderuller med nødder - ca. 16 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3893498

Hits dag: 2209

Online: 31

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget