Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Nonna Marias Frugttærte - opskrifts nr. 1386

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 250 g smør
    2 æg
    500 g mel
    250 g sukker
    lidt revet citronskal
    1 knivspids salt
    2 tsk. bagepulver

    Creme:
    4 æg
    1 l sødmælk
    350 g sukker
    80 g mel
    1 til 2 tsk vanilie

    Gele:
    4 dl. usødet frugtsaft
    4 blade husblas
    Frisk frugt; kiwi, banan, jordbær

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1224 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Bund:
Bland sukker og bagepulver godt. Bland sukker og smør godt, tilsæt æg, citronskal og lidt salt. Ælt melet langsomt i som det sidste.

Creme:
Pisk sukker, æg vanilie og mel sammen i en gryde over svag varme. Tilsæt herefter kogende mælk og lad det hele koge i nogle minutter til det tykner. Stil til afkøling ca. en time.

Samling:
Rul dejen ud med rigeligt mel og bag i 7-10 min ved 200°. Lad den hvile i 30 min. Læg bunden på et kagefad og dæk den med et tykt lag creme. Dekorer den med frugt.

Gele:
Husblas udblødes i koldt vand, smeltes og røres i den lune saft. Afkøles og duppes på kagen, når geleen begynder at blive tyk. Dup forsigtigt på med en pensel.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Nonna Marias Frugttærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3840289

Hits dag: 1048

Online: 10

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget