Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Doboschtærte - opskrifts nr. 1378

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 225 g smør
    2 ½ dl sukker
    4 æg
    3 ½ dl hvedemel
    1 tsk vanillesukker
    smør og mel til formen

    Creme:
    3 ½ dl sukker
    1 ½ dl vand
    ½ tsk vinsyre
    8 æggeblommer
    1 ½ dl mørk kakao
    2 tsk vanillesukker
    500 g usaltet smør

    Glasur:
    1 ½ dl sukker og 3/4 dl vand

Opskrift Info

Kategori : Tærter/Pie
Set : 1547 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Rør sukker og smør luftigt og rør et æg ad gangen i. Bland mel og vanillesukker, rør blandingen i dejen og rør til dejen er jævn. Smør bunden af en springform, ca 22-24 cm i diameter, og drys med mel. Bred et tyndt lag dej ud i bunden. Bag en bund ad gangen ved 175 grader på midterste rille i ca 8-9 min. Ialt bliver det 6-7 bunde. Løsn bundene mens de er varme. Bland sukker, vand og vinsyre til cremen og lad den koge. Den er færdig, når du kan forme en blød kugle i koldt vand. Pisk æggeblommerne godt, kom dem i sukkerlagen og pisk til cremen er kold. Tilsæt kakao og vanillesukker og fedtstoffet i under piskning. Bland sukker og vand til glasuren i en tykbundet kasserolle og lad lagen koge under stadig omrøring, til den begynder at blive brun. Den er færdig, når den er til at knække. Bred glasuren over den pæneste kagebund og marker hurtig 16 stykker med en smurt kniv. Læg de øvrige bunde sammen med crem imellem, dæk med den glaserede bund og bred også chokoladecreme på siden.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Doboschtærte
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3866432

Hits dag: 983

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget