Fastelavnsboller med chokoladefyld - 30 stk.
- opskrifts nr. 1372
|
|
|
Tilbage
Ingrediens betegnelse.
- 35 g gær
100 g plantemargarine
3½ dl kærnemælk
1 dl. sukker
½ tsk. salt
½ tsk. kardemomme
ca. 500 g mel
Fyld:
75 g plantemargarine
1 dl. kokos
100 g reven chokolade
1 æggehvide
1 æg til pensling
Pynt:
75 g overtrækschokolade
kokos
|
|
Sådan gør du.
Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i. Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst. Kom sukker,salt, kardemomme og mel i lidt ad gangen.Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.
Rør imens plantemargarine,kokos og chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 30 stk. Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten. Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225° i 8 - 10 min.
Når bollerne er kolde, smelter du chokoladen, kommer den over bollerne og drysser med kokos, inden chokoladen stivner.
Tilbage
|
|
|
|
Counter
Hits: 3840830 |
Hits dag: 1077 |
Online: 21 |
|
|

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.
Køb
direkte fra producenten -
gastrolux.dk
Bryllup og Studenterkørsel
Vi
kommer overalt i Jylland og på Fyn


|