Opskrifter ialt: 2433    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (69)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (31)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Fastelavnsboller med chokoladefyld - 30 stk. - opskrifts nr. 1372

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 35 g gær
    100 g plantemargarine
    3½ dl kærnemælk
    1 dl. sukker
    ½ tsk. salt
    ½ tsk. kardemomme
    ca. 500 g mel

    Fyld:
    75 g plantemargarine
    1 dl. kokos
    100 g reven chokolade
    1 æggehvide
    1 æg til pensling

    Pynt:
    75 g overtrækschokolade
    kokos

Opskrift Info

Kategori : Fastelavn
Set : 2149 gange
Bedømmelse : 0
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i. Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst. Kom sukker,salt, kardemomme og mel i lidt ad gangen.Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.

Rør imens plantemargarine,kokos og chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 30 stk. Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten. Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225° i 8 - 10 min.
Når bollerne er kolde, smelter du chokoladen, kommer den over bollerne og drysser med kokos, inden chokoladen stivner.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Fastelavnsboller med chokoladefyld - 30 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3889157

Hits dag: 1468

Online: 23

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget