Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Cognacdrøm - 20 stk. - opskrifts nr. 1346

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • Fragilité-boller:
    250 g kransekagemasse
    150 g æggehvider
    250 g æggehvider
    250 g sukker

    Cognac-creme:
    2 dl piskefløde
    50 g hvid chokolade
    2 spsk cognac

    Cognacgelé:
    1 dl vand
    100 g sukker
    ¾ dl cognac
    3 blade husblas

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 1996 gange
Bedømmelse : 5
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Denne kage vandt 3. premie i en kagekonkurrence mellem 40 bagere fra Østjylland 1996.

Bunde:
Blødgør kransekagemassen med hænderne ved at tilsætte de 150 g æggehvider lidt ad gangen. Pisk de 250 g æggehvider til en stiv masse. Tilsæt sukker lidt ad gangen under omrøring. Bland med forsigtighed de stive æggehvider i kransekagemassen. Vend hviden i lidt ad gangen med forsigtig hånd. Sprøjt massen ud i 40 toppe på en plade med bagepapir. Bages 35 minutter ved 160°.

Cognac-creme:
Bring piskefløden næsten i kog. 50 g chokoladeknapper tilsættes, rør rundt til de er smeltede. Lad fløden stå, til den er kølet lidt af. Cognac tilsættes. Cognac-cremen skal derefter stå på køl i køleskabet et døgn.

Cognacgelé:
Vandet gives et opkog sammen med sukkeret. Tilsæt 3 blade opblødt husblas. Lad massen køle lidt af. Tilsæt ¾ dl cognac. Lad geléen stå på køl et døgn i køleskabet. NB: Hvis man ikke får brugt al geléen, kan den sagtens fryses til senere brug.

Sådan laves Cognac-drømmene:
Sprøjt en ring af cognacfløde rundt langs kanten på en fragilitébolle. Kom cognacgelé indeni ringen. Sæt en anden fragilitébolle ovenpå. Pynt med pistacie. Man kan også drysse halvdelen af fragilitébollerne med hakkede nødder inden bagningen, så de så at sige er pyntede. Fragilitéboller, som ikke er lagt sammen med creme, kan fryses.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Cognacdrøm - 20 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673655

Hits dag: 824

Online: 13

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget