Opskrifter ialt: 2430    Bruger Online: 0    Opskrifter der skal godkendes: 0

Hindbærsnitten

Danmarks største bagerportal !!!

/Forsiden/  /Bageskolen/  /Bøger/  /Diverse /Download /Hvem er jeg /Historie/  /Kontakt/  /Portræt/

Se alle opskrifter med billede - Se de sidste 30 tilføjet opskrifter - Se alle opskrifter - Vind med hindbersnitten.dk - opskrifter på mad NY

Opskrifter


Allergi (79)
Andet (48)
Andre Højtider (6)
Bag med/for børn (11)
Bagemaskine (45)
Boller (67)
Bolsjer (2)
Bryllup (3)
Brød (158)
Deje m. bagepulver (18)
Desserter (201)
Fastelavn (16)
Fedtfattig (115)
Flødekager (14)
Gammel dansk (6)
Gærdeje (71)
Halvfrabrikata (21)
Is (34)
Ismaskine (22)
Jul (91)
Kagesprøjte (3)
Kiks (14)
Konditorkager (30)
Konfekt (180)
Kransekage (7)
Lagkage (103)
Madbrød (115)
Mikroovn (5)
Muffins (54)
Opskrifter til bageriet (9)
Ostekage (48)
Piskede kager (62)
Påske (13)
Roulader (23)
Rugbrød (24)
Rullet Deje (14)
Rørte kager (145)
Slik (13)
Småkager (225)
Syltning (36)
Til grillen (2)
Til hunden (6)
Tærter/Pie (228)
Tørkager (42)

Alfabetisk

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z æ ø å 1 2 3 4 5
Bruger online
Ingen Online
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet! og få nyheder om siden sent på e-mail
Nyhedsmail
Reklame

Havretern med nougat - 24 stk. - opskrifts nr. 1345

Tilbage

Ingrediens betegnelse.

  • 100 g smør
    4 ½ dl havregryn
    1 spsk hvedemel
    1 ½ tsk bagepulver
    1 dl sukker
    2 tsk vanillesukker
    2 spsk lys sirup

    Pynt:
    100 g blød nougat

Opskrift Info

Kategori : Tørkager
Set : 2519 gange
Bedømmelse : 3
Indsent af : hindbersnitten
Udskriv opskrift

Udskriv opskrift med billede

Udskriv huskeseddel

Skriv en kommentar

 


Sådan gør du.

Smelt fedtstoffet i en gryde på komfuret. Du kan også smelte fedtstoffet i en skål i mikroovnen. Skær det i tern. Dæk skålen til og smelt på fuld efekt 1 min. Bland havregryn,hvedemel, bagepulver, sukker, vanillesukker og sirup i en skål. Tilsæt fedtstoffet og rør rundt. Har du smeltet fedtstoffet i mikroovnen rører du de øvrige ingredienser direkte i skålen med fedtstoffet. Smør dejen ud i en smurt bradepande, 20*30 cm. Bag på en rist nederst i en 200 grader varm ovn ca 10 min. I varmluftsovn 175 grader ca 15 min. Skær nougat i tynde skiver. Det gøres nemt med en ostehøvl. Læg skiverne i et tyndt lag på den varme kage, så nougaten smelter. Lav et dekorativt mønster med en gaffel. Skær kagen i tern. Lad gerne kagen stå ca 20 min i køleskabet, så nougaten kan nå at stivne, inden kagen serveres.

Tips:
Bag gerne en dobbelt portion, for kagerne er fryseegenede. Holdbarhed ca 3 mdr.

E-mail opskrift til en ven
Din e-mail :
Din vens e-mail :
Tilmæld dig selv nyhedsbrevet.

Begrund gerne din bedømmelse af opskriften med en kommentar.

Bedøm denne opskrift:


Meget god

God

Udmærket

Dårlig

Meget dårlig
Skriv en kommentar til denne opskrift
Kommentar for: Havretern med nougat - 24 stk.
Navn Dato kommentar
Tilbage
Søg efter en opskrift

 

Udvidet søgeside

Hindbersnitten.dk er nu også kommet på Facebook

se her

Login

Vil du gerne være bruger. Så klik her.

Login :
Pass :

Glemt dit login?

Send e-mail F? til fortrukne Lav til startside.

Counter

Hits: 3673655

Hits dag: 824

Online: 14

Nyheder

Bageren anbefaler

100 % dansk producerede kvalitets pander og gryder.

Køb direkte fra producenten - gastrolux.dk

Afstemning

 

Partner

 

Bryllup og Studenterkørsel

Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn

 

 

Klik her og giv din vurdering af denne side.

 


 

Information - Person-oplysninger - Ansvarsfraskrivelse - Rettigheder

Hindbersnitten.dk - Version 4.0

Mails

  free widget
free widget